PLEIN 10

PLEIN 10 Tevreden?Vertel het uw kennissen!Klachten graag aan ons

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1611 beoordelingen
10 dec 2019 om 13:30 Duurde langer als verwacht. Ik kon kiezen tussen 17.45 of zo snel mogelijk. Ik koos zo snel mogelijk. En het kwam 17.50. Ik bestelde nog voor 17.00 Maar, het smaakte prima en was warm.
9 dec 2019 om 19:53 Supersnel en goed heet
9 dec 2019 om 1:49 Duurde enorm lang voordat het werd bezorgd. Telefonisch contact hierover gehad, dit was prima, vriendelijk te woord gestaan. Eten was goed
9 dec 2019 om 1:17 Je kunt hier maximaal 90 minuten kiezen. Echte bezorg tijd was 2,5 uur!
8 dec 2019 om 22:04 Bijna 2 uur moeten wachten op ons eten terwijl er 40 min staat
8 dec 2019 om 21:15 Er scheen mot te zijn tussen de medewerkers waardoor ons eten erg lang op zich liet wachten. De medewerkers die het op moesten lossen konden hier niets aan doen maar ja het duurde hierdoor wel onwijs lang en dat is gewoonweg balen
6 dec 2019 om 23:35 Lekker gegeten, helaas ruim anderhalf uur op zitten wachten. Zal niet vaker meer bestellen hier helaas.
3 dec 2019 om 19:41 heerlijk gegeten bedankt plein 10
1 dec 2019 om 21:29 Aleen jammer dat de vel van de halve kip bijna weg was door dat het vlees iets te droog was en het krokante weg was
1 dec 2019 om 20:02 Spareribs waren niet zo als we gewend zijn , erg vet en stug en taai , jammer