PLEIN 10

PLEIN 10 Tevreden?Vertel het uw kennissen!Klachten graag aan ons

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2389 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Plein 10. Meer weten? Ontdek meer

23 jun 2022 om 22:54 menubox sate en raspatat besteld: ras patat perfect gebakken en heel lekker, maar scheef bezorgd,mayo naast bakje Sate varkenshaas ,(toch al 10 euro tegenwoordig) zwaar zwart overbakken en niet te eten, na tel wel keurig nieuwe en lekkere gekregen.
21 jun 2022 om 20:04 Na lange tijd weer eens lekker gegeten als vanouds
20 jun 2022 om 8:59 Heel laat en het was koud. Dan is bijna 20 euro erg duur voor 2 frietjes.
18 jun 2022 om 18:01 Kapsalon. De patat was zo doorbakken dat je er geen vork in kunt prikken. Er zat bijna geen kaas op en de saus was minimaal.
14 jun 2022 om 10:59 Tartaar was grijs ipv rood. 2 personen aan de telefoon beweerden dat het "vers" was. Nieuwe bezorgd en die was wel gewoon rood.
13 jun 2022 om 19:23 Het koude eten zat bij het warme eten en het tartaar was niet vers en het tartaar speciaal lag ondersteboven,we hebben het gemeld bij pleintien.
12 jun 2022 om 21:13 Weer heerlijk van genoten. Bestelling op tijd gebracht.
8 jun 2022 om 8:11 Eten was lekker & compleet. Maar meer dan 3 kwartier te laat terwijl ik ruim van tevoren besteld heb,vind ik gewoon slecht. Telefoon werd niet opgenomen toen ik de bestelling nabelde.
6 jun 2022 om 20:45 Jammer dat het zo lang morst duren. Hellukig was de bstelling wel compleet.
6 jun 2022 om 19:11 De hete kip was niet lekker er zat een rare smaak aan. Dus deze ligt in de vuilnis bak. Erg jammer maar het is weer eens duidelijk geworden niet meer bij plein 10 te bestellen. Misschien komt het door de drukte dat de kwaliteit minder is geworden wat
1 jun 2022 om 8:21 Hamburger was heel erg afgekoeld
30 mei 2022 om 23:10 2 xxl frikandel speciaal besteld om vervolgens zelf klaar te mogen maken ze hadden wel de moeite Genomen de frikandel te frituren. Als k dit geweten had ik zonder saus en zonder ui besteld want dan kan ik ook uit de fles halen en ui snijden